Oprichters

Philippe Van der Hofstadt is een gedreven ondernemer in de pharma sector.

Als ervaren zeiler wou hij zijn passie delen met mensen met een beperking. Daarom heeft hij met een paar vrienden in 2012 Sailability Belgium VZW opgericht om samen met de hulp van vrijwillige zeilmonitoren en begeleiders iedereen te laten zeilen ongeacht zijn beperking.

Pascal Van Huffel is sinds zijn jeugd een fervente enthousiast van Oldtimers, maar ook van oude motoren, brommers, vrachtwagens kortom alles wat rijdt, drijft of vliegt en met een motor aangedreven wordt. In al deze jaren heeft Pascal een brede kennis opgebouwd van naoorlogse voertuigen tot 1980. Hij bezit zelf verschillende oldtimers en motoren waar hij bij elke gelegenheid mee rijdt.

Beide kompanen legden in de loop der jaren veel contacten in de oldtimer-wereld en beschikken zelf over een reeks prachtige oldtimers die regelmatig te zien zijn op diverse evenementen. Ze bedachten samen het bijzondere concept om hun passie voor oldtimers en kunst te bundelen om kinderen in nood te ondersteunen.

Dankzij Art & Classics kan u kunstwerken en oldtimers ontdekken en bewonderen in een unieke sfeer. Bovenop het verrassen van uw collega’s, klanten, familie of vrienden, draagt u ook bij aan een betere toekomst voor alleenstaande moeders en kansarme kinderen.

Showroom Art & Classics Borsbeek | Art and classics

© Copyright 2020 Art & Classics