Nieuws

Art & Classics, een origineel concept waar kunst, old-timers en businessmeetings elkaar ontmoeten. De winsten schenken we integraal aan 2GO-VZW, ten voordele van kanszoekende jongeren.

Gazet van Antwerpen 20/01/2021

Persbericht Gazet Van Antwerpen Art & Classics Borsbeek | Art and classics


Antwerpen (Borsbeek), 23 oktober 2020

Showroom Art & Classics Borsbeek | Art and classics

Art & Classics opent haar deuren

Kunst en oldtimers ten voordele van kansarme kinderen en jongeren.

Antwerpen, - Art & Classics geeft haar eerste tentoonstelling vanaf 30 oktober te Frans Beirenslaan 25, 2150 Borsbeek.
Overtuigd over de symbiose tussen professionele, vrijetijdsactiviteiten en solidariteit binnen onze maatschappij, start initiatiefnemer Philippe Vanderhofstadt, ondanks de pandemie, Art & Classics.
Art & Classics is een nieuw, origineel concept waar kunst, oldtimers en bijeenkomsten in een unieke sfeer vorm krijgen. De winsten worden integraal geschonken ten voordele van kansarme kinderen en jongeren, in de hoop hun integratie in onze vaak veeleisende maatschappij te faciliteren.

Art & Classics biedt aan kunstenaars een unieke gelegenheid om hun werken tentoon te stellen in een uitzonderlijk kader met oldtimers. Valri, een jonge kunstenares, geeft de aftrap op 30 oktober met Archipel: een tentoonstelling over psychische kwetsbaarheid en de kracht van authenticiteit.

Ook kunnen amateurs van oldtimers collectiewagens bezichtigen, aankopen of in verkoop plaatsen bij Art & Classics.

Tenslotte kan de versierde zaal van Art & Classics verhuurd worden aan ondernemers en bedrijven voor business-to-business en business-to-consumer evenementen.

“Dit project is ontstaan uit een nieuwe passie voor kunst en oldtimers en heeft tot doel kansarme kinderen in België te helpen. In 2019 bedroeg de kinder- en gezinsarmoede-index voor het Vlaamse Gewest 14,03% (een sterke stijging ten opzichte van 12,82% in 2016). Deze cijfers tonen aan dat veel kinderen in Vlaanderen opgroeien in een minder geprivilegieerde omgeving.

Ben je artiest, ondernemer en/of gewone burger, aarzel niet om langs te komen en bij te dragen aan het welzijn van kansarme kinderen en jongeren in België.”

Philippe Vanderhofstadt

Contact:
Art & Classics
Philippe Vanderhofstadt
Bestuurder
philippe@artandclassics.eu
0478 441 586
www.artandclassics.eu
https://www.instagram.com/artandclassics20/
https://www.facebook.com/artandclassicsbe/
https://www.pinterest.com/artandclassics/

Philippe Van der Hofstadt Art & Classics | Art and classics

© Copyright 2020 Art & Classics